Artiklar

Vi skriver e-handelsartiklar om intressanta ämnen inom hela kedjan som vi ser det, allt från användarupplevelser till logistik, lager och betallösningar.

Microsoft Ignite 2017

Säkerhetssessioner på Microsoft Ignite

2017 presenterades ett brett spektrum av sessioner, till exempel inom AI, Mixed Reality och Microsoft 365. Ett spår som alla nog behöver tänka lite mer på är säkerhet, och där fanns ett utbud av allt från lösenord till penetration testing och brandväggsinställningar.

Läs mer »

31 jan 2018

MS Build 2017

.NET Core 2.0 på MS Build 2017

Under några dagar i maj var vi på MS Build i Seattle, en konferens som snabbt säljer slut. Det var fullspäckade dagar och vi vill dela med oss av lite av det vi tog med oss därifrån.

Läs mer »

Albin Bramstång | 31 aug 2017

MS Build 2017

Spaningar från MS Build 2017

Vi tänkte dela med oss av några spaningar från MS Build i maj i Seattle, några intensiva dagar med intressanta föreläsningar.

Läs mer »

Alexander Lundgren | 6 jul 2017

Avancerad dataanalys

Avancerad dataanalys D-Congress

Som vi har skrivit om tidigare så erbjuder 3bits en ny tjänst i form av Avancerad Dataanalys där vi hjälper företag att djupdyka i sin kund- och försäljningsdata. Syftet med tjänsten är att ge nya insikter om företagets produkter, kunder och kampanjer, som sedan kan ligga till grund för datadrivna beslut.

Läs mer »

18 apr 2017

Sjukvård online

Dr Kry och tjänsterna

Om hur digitala vårdcentraler och e-handlande apotek med leverans hem till dig öppnar dörren för kundfokus inom vården och om hur samarbete mellan e-handel och tjänster tar service till en ny nivå.

Läs mer »

6 feb 2017

Episerver Ascend Nordic

Episerver Ascend 2016

I ett snökaos i november lyckades Episerver hålla sitt event i Ericsson Globe med deltagare från hela världen, även då eventet hade fokus på Norden. Sessionerna handlade mycket om erfarenheter från olika projekt och partners, hur man bör arbeta och Episerver Digital Experience Cloud (DXC).

Läs mer »

Mikael Gidmark | 20 dec 2016

O'Reilly Software Architecture Conference

O'Reilly Software Architecture Conference i London

Microservices, eller mikrotjänster som man också kan kalla dem på svenska, är ett arkitektoniskt begrepp som till skillnad från det klassiska sättet att bygga en stor applikation som gör allt, i stället använder små komponenter som gör delar av en större process. Det märktes att microservices är i hetluften just nu på konferensen O’Reilly Software Architecture Conference i London.

Läs mer »

Ralf Lindberg | 1 nov 2016

VS Live 2016

Det senaste inom .NET-utveckling på VS Live del 2

Vad definierar en modern app? Ska fungera på användarens enheter oavsett plattform. Ska kunna lagra data i molnet på ett säkert sätt. Ska minimera datatrafik över mobilnätet.

Läs mer »

Peter Andersson | 30 sep 2016

Global e-Commerce Summit 2016

Trender och spaningar från Global e-Commerce Summit del 2

En hel del spännande uppslag presenterades på Global e-Commerce Summit i Barcelona i maj, där ny teknik använts för att göra köpupplevelsen bättre för kunder inom modebranschen. Tekniker med avancerad och snabb bildbehandling, stora touchscreens och VR presenterades som hyggligt bra och genomtänkta koncept i form av interaktiva “speglar”.

Läs mer »

Erik Jorpes | 28 sep 2016

NDC Oslo 2016

.NET och agil utveckling på NDC i Oslo

I början av juni var det dags för NDC i Oslo. Det var tre fullspäckade dagar med många inspirerande och intressanta sessioner. Sedan NDC startade i Oslo 2008 har det snabbt blivit en av Europas största konferenser för .NET och agil utveckling.

Läs mer »

Mia Larsson | 30 jun 2016

3bits

3bits Consulting AB
Lilla Bommen 5c
411 04 Göteborg

Telefon: 031-75 71 200
E-postadress: info@3bits.se

Kontakta oss på 3bits.

Personuppgiftspolicy

Partners:
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
Sitecore
partner-example
partner-example
partner-example