3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar med bland annat Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Tillfällen att dyka ner i e-handeln

Efter en annorlunda vår blickar vi nu framåt tillsammans. I juni presenterade vi två webbinarier. Ett tillfälle var tillsammans med Bizzkit med fokus på e-handel i Coronatider. Lars Hedal, VD på Bizzkit, presenterade hur Danmarks tredje största onlinebutik, Matas, växte 300 % under den inledande Coronakrisen genom att accelerera e-handelsinnovation. Jag delade med mig av spaningar om trender i denna snabba utveckling framåt. E-handeln har tagit ett stort kliv framåt när vi förändrar vårt rörelsemönster under Coronapandemin. Vi ser nya lösningar och beteenden som troligtvis kommer att leva kvar även när vi återgår till en mer normal vardag.

Har du koll på de nya konsumentregler som har börjat att gälla och som är på gång för e-handeln? Vi bjöd tillsammans med E-merge i Jönköping in två av Advokatfirman Delphis experter på e-handelsjuridik, Agnes Hammarstrand och Anna Ersson, som berättade om vad ni behöver tänka på för att undvika juridiska minor när ni säljer online.

Vi har publicerat några nya artiklar om e-handel, läs gärna när Niklas Larsson, som har jobbat med e-handel i över 20 år, går igenom UX ur ett e-handelsperspektiv. Det handlar inte om färg och form, utan hur vi kan påverka besökarna att navigera och interagera med vår e-handel med tempo och flyt.

Stefan Winterlén