Partners

3bits tar e-handeln till nästa steg tillsammans med våra partners.
Apptus

Apptus

Apptus eSales förbättrar försäljningsresultat, minskar kostnader och samtidigt ökar organisationens effektivitet. Apptus eSales är en helhetslösning för smartare exponering av produkter som låter maskinen göra det tunga jobbet med merchandising. De kunder som arbetar med stora produktsortiment kan på så sätt visa rätt produkter i rätt sammanhang vid rätt tidpunkt.

Läs mer »

DIBS

DIBS

Helhetsleverantör för betalningar på nätet. När DIBS startade 1998 handlade det om att lösa en kunds problem, nämligen att ta betalt på nätet. Det visade sig att fler kunder hade samma utmaning och idag är DIBS representerat i 20 länder med fler än 15 000 kunder. Varje dag görs 1,5 miljoner kort, direkt och fakturabetalningar genom deras system.

Läs mer »

Episerver

Episerver

Episerver utvecklar Sveriges ledande plattform inom digital marknadsföring och e-handel. Episervers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation och försäljning online. Episerver finns över hela världen, men huvudkontoret liksom största delen av produktutvecklingen finns på Regeringsgatan, i hjärtat av Stockholm.

Läs mer »

IHM

IHM Business School

IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. De erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar på sina affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ute hos kunder. IHM utvecklar och genomför Yrkeshögskoleutbildningar i nära samverkan med partnerföretag i näringslivet. Innehållet skräddarsys efter företagens efterfrågan på kompetens och yrkesroller inom bl.a. ekonomi, e-commerce, event, marknad och kvalificerad försäljning.

Läs mer »

inRiver

inRiver

inRiver är marknadsledande inom Product Information Management (PIM). De ger omnichannelhandlare möjligheten att skapa, hantera och distribuera perfekt produktinformation till flera försäljningskanaler, på olika språk. inRiver är snabb att implementera, enkel att använda och mycket visuell. Över 150 kunder världen över förlitar sig redan på inRivers plattform när det gäller att hantera produktinformationen för deras globalt kända märken.

Läs mer »

Klarna

Klarna

Klarna är Europas ledande leverantör av fakturabaserade betalningslösningar för e-handel. Klarnas säkrare och enklare inköpsprocess ökar din försäljning genom att låta dina kunder handla med endast information de kan utantill och betala efter att de har tagit emot varorna. Idag hanterar Klarna mer än 10 miljoner konsumenter och erbjuds av över 15 000 e-butiker i 7 länder.

Läs mer »

Litium

Litium

Sedan 1998 har Litium hjälpt över 400 kunder att få nya affärer på nätet. Litium utvecklar webb- och e-handelssystemet Litium Studio och tillhandahåller färdigpaketerade lösningar för e-handel. Bland Litiums kunder finns ledande tillverkningsföretag, detaljister och organisationer samt många av Sveriges främsta e-handlare, bland annat Adidas, Stayhard, Ballingslöv och Lekmer.

Läs mer »

Load Impact

Load Impact

Load Impact är det främsta cloud-baserade verktyget för prestandatester. 3bits använder detta verktyg för att genomföra avancerade, storskaliga lasttester för våra olika kunder för att säkerställa kvaliteten för deras närvaro på nätet. 3bits är nu stolt premium partner till Load Impact.

Läs mer »

nopCommerce

nopCommerce

nopCommerce är en open source e-handelslösning där möjligheterna att skräddarsy lösningen är stora. Det är en ständigt växande och populär plattform. 3bits var en av de första leverantörerna av lösningar i Sverige och använder nopCommerce för att bygga flera e-handelssajter till olika kunder och är numera den enda guldpartnern i Sverige.

Läs mer »

Sitecore

Sitecore

Sitecore är ett världsledande företag inom customer experience management software. Marknadsförare kan med Sitecore´s experience platform driva individuella dialoger, oavsett kanal, med varje kund. Mer än 3 500 av världens ledande varumärken- som American Express, Carneval Cruises, easyJet och Heineken- har valt Sitecore för att driva meningsfulla, interaktiva kunddialoger.

Läs mer »

Svensk Digital Handel

Svensk Digital Handel

Svensk Digital Handel är branschorganisationen för e-handel i Sverige och har till uppgift att företräda branschen och verka för att den är seriös och kundvänlig. Numera samverkar Svensk Digital Handel med Svensk Handel. 3bits är Business Partner och kommer att delta på den årliga Distanshandelsdagen.

Läs mer »

Tripnet

Tripnet

Tripnet ansvarar dygnet runt för affärskritiska IT-system med huvudkontor och datacenter i Göteborg. De levererar helhetslösningar för drift av e-handel, webbapplikationer, affärssystem, interna IT-lösningar och andra system med krav på hög tillgänglighet. Tripnet är experter på avancerade driftlösningar inklusive kapacitetstjänster, hybridmoln, data- och informationslagring.

Läs mer »

Wipcore

Wipcore

Wipcore utvecklar och säljer e-handelsplattformen Wipcore eNOVA. Tekniken ligger till grund för e-handelslösningar som Ginza, Siba, Lindex och Scandinavian Photo, för att nämna några. Wipcore eNOVA är idag den ledande e-handelsplattformen på den svenska marknaden.

Läs mer »

3bits

3bits Consulting AB
Lilla Bommen 5c
411 04 Göteborg

Telefon: 031-75 71 200
E-postadress: info@3bits.se

Kontakta oss på 3bits.

Personuppgiftspolicy

Partners:
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
Sitecore
partner-example
partner-example
partner-example