Plattformar

3bits erbjuder e-handelslösningar som passar både B2B och B2C. Vi gör allt från kundanpassningar på befintliga plattformar till helt kundunika lösningar från grunden. Vi har lång erfarenhet av Litium, nopCommerce, Episerver och Wipcore eNOVA, men har också gjort ett strategiskt val att bli partner med Sitecore för riktigt avancerade CMS-krav för att bredda vårt plattformsutbud och möta framtidens krav på avancerad e-handel för våra olika kunder.

Wipcore eNOVA

Wipcore eNOVA

Wipcore eNOVA är en licensbaserad plattform byggd på Microsoft .NET från grunden. Produkten spänner från sajten med mallar, funktioner och integrationer till bakomliggande system för att hålla ordning på produktkatalogen och slutligen plock och pack på lagret.

Läs mer »

Episerver

Episerver

Episerver Commerce är en licensbaserad plattform, byggd på .NET. Episervers plattform passar för responsiv design och kombinerar innehåll och e-handel i flera kanaler. Den har stöd för flera marknader och erbjuder en smidig kampanjhantering. Episerver Commerce har ett inbyggt CMS för att skapa engagerande onlineupplevelser.

Läs mer »

Litium

Litium Studio

Litium Studio är en integrerad produkt för e-handel, produkthantering och webbpublicering som stöder multikanalförsäljning och marknadsföring. Onlineförsäljning, webb, mobil, kundservice och tryckta kataloger hanteras i ett och samma system där du enkelt förmedlar innehåll från en kanal till en annan. Systemet är byggt i Microsoft .NET och genom färdigpaketerade lösningar, sk Litium Accelerators, kan du snabbt få upp en ny e-handel baserad på kunskap och best practice från de främsta i din bransch.

Läs mer »

nopCommerce

nopCommerce

nopCommerce är en open source-plattform byggd på Microsoft .NET från grunden. Produkten är en renodlad webbsajt med webbaserad administration. Bakomliggande system så som PIM-system, WMS-system och liknande behöver kopplas på för att bygga en komplett e-handelslösning. Produkten är mycket kompetent och det finns mängder med funktioner och integrationer i grundutförandet.

Läs mer »

Sitecore

Sitecore

Sitecore är en licensbaserad plattform, byggd på .NET. Sitecore är en skalbar komplett CMS- och e-handelsplattform med flera användbara funktioner för att hantera dina webbplatser på ett smidigt sätt. Sitecore har mycket kraftfulla funktioner för att målgruppsstyra innehåll. Du kan hantera olika kanaler och system i samma plattform för att skapa personligt anpassade digitala upplevelser.

Läs mer »

3bits

3bits Consulting AB
Lilla Bommen 5c
411 04 Göteborg

Telefon: 031-75 71 200
E-postadress: info@3bits.se

Kontakta oss på 3bits.

Personuppgiftspolicy

Partners:
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
Sitecore
partner-example
partner-example
partner-example