Jobba hos oss

3bits grundades 2008, vi är över 30 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder avancerade webb- och e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Scandinavian Photo. Men nu till det viktiga, vem är du?

3bits

Varför jobba hos oss?

Hos oss arbetar systemutvecklare, affärsutvecklare, projektledare och lösningsarkitekter och självklart hjälper vi även våra kunder med teknisk support och test av de lösningar vi levererar. Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Vi är ett drivet tillväxtföretag som nu ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss.

Hos oss får du vara en del i intressanta projekt som utvecklas med modern teknik. Du blir alltid uppmuntrad att lära dig något nytt för att hålla dig uppdaterad och får möjligheten att vidareutvecklas. Vi arbetar in house på vårt kontor nära Centralstationen i Göteborg eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet. Lön och olika personalförmåner kommer du givetvis att få och visar du ett engagemang och toppresultat så kommer vi att ta tillvara på det. Och lyfta dig, det lovar vi.

Din karriär börjar här

Ta gärna en titt på vilka lediga tjänster vi har i spalten till höger. Vi är intresserade av vem du är och vad du kan bidra med på 3bits. Skicka ditt CV till jobb@3bits.se och berätta mer om dig själv.

Om du inte har ett uppdaterat CV, men ändå känner att det här är en möjlighet för dig så tveka inte att höra av dig så diskuterar vi igenom vad du har gjort de senaste åren och vad du vill göra framöver hos oss på 3bits.


Delaktighet

Delaktighet


Trevliga fikaraster

Trevliga fikaraster


Kick off i Barcelona

Kick-off i Barcelona


Centralt kontor

Centralt kontor


Gemenskap

Gemenskap


Arbetar in house

Arbetar in house


Lediga tjänster

3bits e-handel

3bits söker systemutvecklare med intresse för e-handel

Vi söker dig som brinner för teknik och som är intresserad av att arbeta med utveckling av e-handel i en kreativ och trevlig arbetsmiljö.

Läs mer »

3bits e-handel

Vi utvecklar e-handelslösningar, vad vill du göra på 3bits?

Vi är intresserade av vem du är och vad du kan bidra med på 3bits? Vi är ett drivet tillväxtföretag som nu ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss.

Läs mer »

3bits

3bits Consulting AB
Lilla Bommen 5c
411 04 Göteborg

Telefon: 031-75 71 200
E-postadress: info@3bits.se

Kontakta oss på 3bits.

Partners:
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
Sitecore
partner-example
partner-example
partner-example